Geboorte in Beeld


 

geboortefotografie

Een van de meest bijzondere momenten in ons leven, zo niet de bijzonderste. Steeds vaker wordt er door ouders gekozen om dit speciale moment voor altijd vast te leggen, met een hele goede reden. Dit moment is uniek, eenmalig, en puurder vind je ze niet. Een geboortereportage geeft een ontzettend speciale terugblik naar dit moment. Warm en liefdevol, intens en soms rauw en emotioneel, maar altijd puur.

Juliëtte van Lawick neemt de geboortefotografie volledig op zich. Vrouwelijke back-up is mogelijk. Hiervoor kan gekozen worden door middel van de verschillende pakketten.

geboortefilm

Een unieke terugblik

Speciaal voor de aanstaande ouders die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van het geboorteverhaal op video, bied ik professionele videografie aan. Dit kan in combinatie met fotografie, of gewoon een volledige geboortefilm. We kunnen praten over wat jullie hopen vast te leggen, zo bepalen we samen wat het beste bij jullie aansluit.

Professionele videograaf met ervaring in alle geboorte settings 24/7 on-call dekking voor de weken rond je uitgerekende datum De tijd en het talent van de videograaf, die bij jou thuis of lokatie van jouw keuze Aanwezig tot +/- 2 uur postpartum Vereist een niet-restitueerbare aanbetaling van €500, te voldoen bij de boeking. Het resterende bedrag moet worden voldaan voor de 36e week.

Investering

juliette-van-lawick-geboortefotografie-steun-partner-1024×681

geboortefilm

1650

Op dit moment heb ik één standaard videopakket

Betaling gaat in overleg, kan eventueel in delen Al mijn fotografie voorwaarden gelden uiteraard gewoon. Ik sta 24/7 oproepbaar voor jullie, standaard vanaf week 37 maar eigenlijk vanaf het moment van de definitieve boeking.
  • 10 t/m 15 minuten video (afhankelijk van de snelheid)
  • +/- 60 foto’s van het geboorteverhaal
  • + luxe album van klein formaat 20×20
  • + 5 fine art prints
  • + Video + foto’s op usb
  • Gebundeld in een gepersonaliseerde bewaarbox
Meer info