Over Nanne Fotografie

Ben je nieuwsgierig geworden wie wij zijn? We vertellen je graag meer over ons.

Peter Nanne is geboren en getogen in het prachtige Castricum. En werkt nu al weer meer dan 12 jaar als fotograaf. Net als veel andere fotografen begonnen met studiofotografie voornamelijk gericht op het schieten van mooie portretten, op deze manier heeft hij zijn eigen stijl leren ontwikkelen. Toch zijn deze studioportretten wat op de achtergrond komen te staan, en steekt hij zijn kundigheid liever in 'vrijer' werk.
Zijn rustige uitstraling en ruime ervaring spreekt veel mensen aan, wat voor een ontspannen sfeer zorgt. Weet kinderen altijd een échte lach te ontfutselen, maar functioneert ook als ideale achtergrond fotograaf tijdens een uitvaart. Deze flexibiliteit houdt het werk creatief, leuk en bijzonder. Peter heeft altijd controle, is erg sociaal en makkelijk aanspreekbaar voor iedereen.

mijn favoriete shots

Juliëtte van Lawick is in 1989 geboren in Zaanstad. Zij en Peter hebben elkaar leren kennen toen zij voor het zelfde bedrijf kwam werken, hier kwamen zij er achter dat het op veel fronten klikte. De samenwerking tussen hen is na bijna 10 jaar feilloos te noemen, zo op elkaar afgestemd. Op deze manier is Juliëtte ook gaan fotograferen, en heeft zij de fijne kneepjes van het vak leren kennen. Het mooie van samen fotograferen vind zij, dat je van het zelfde onderwerp zulke diverse shots kan krijgen, je ziet tenslotte beide hele andere details.

Nadat zij samen een dochter hebben gekregen, ging er een nieuwe wereld voor haar open namelijk: geboortefotografie. De weg naar het nieuwe leven fascineert haar in alle aspecten. De zware weg die afgelegd wordt tijdens de weeën, de krachten tijdens de daadwerkelijke geboorte tot de euforie en sereniteit daarna. Ze houdt van echte emoties en details.

Sociaal iets voorzichtiger, maar altijd rustig en respectvol. Vind het heerlijk om op te gaan in de momenten van het fotograferen, zich te verschuilen achter haar lens.

mijn favoriete shots