Rouwfotografie

Helaas kunnen wij onze dierbaren niet voor altijd bij ons houden, en moeten wij het doen met de herinnering die wij aan hen hebben. Hierin kunnen wij als fotografen ook ons steentje bijdragen, namelijk het vastleggen van deze herinneringen. Vaak gaan deze droevige gebeurtenissen als een waas voorbij, of zijn wij te druk met het plannen en regelen met alles wat hierbij komt kijken.

Hoe fijn is het dan, wanneer je op een later moment in alle rust terug kunt kijken naar deze ‘bijzondere’ beelden. Ondanks de intense of droevige gevoelens, willen wij graag de mooie details van deze dag vastleggen. Voor het zover is hebben wij graag een vrijblijvend gesprek, zodat wij een beter beeld krijgen wat gewenst wordt. Dit zijn in de meeste gevallen veel detail foto’s van de dag zelf, de locatie, de bloemen & tekeningen. Ook degenen die niet bij het afscheid aanwezig waren, kunnen er op die manier toch getuige van zijn. En foto’s vormen een goed aanknopingspunt om te praten over het gemis en het verdriet

Wij werken hierbij altijd op de achtergrond en zullen niemand hinderen in zijn/haar verdriet. Het is niet de bedoeling dat wij de bezoekers portretteren, wel maken wij soms mooie overzichtsfoto’s van de menigte en bijvoorbeeld van de stoet. Maar op een manier dat mensen zich niet ongemakkelijk voelen bij onze aanwezigheid.

De hoeveelheid foto’s is afhankelijk van meerdere factoren, denk hierbij aan de duur van bijvoorbeeld het condoleren en de begrafenis zelf. Maar ook speelt de locatie soms mee, een kerk heeft bijvoorbeeld meer details en plaatsen om te fotograferen dan een klein condoleance centrum. Wij rekenen geen maximum aantal foto’s, dus u betaald nooit een meerprijs voor extra foto’s.

Prijs & Levertijd

De foto’s worden binnen 1 week digitaal geleverd, deze zijn dan bewerkt op kleur en contrast, maar ook op uitsnede. Wanneer gewenst kunnen wij hiervan ook een album maken, dit zullen wij altijd in goed overleg doen. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

Voor het vastleggen van een normale begrafenis rekenen wij €450,00 dit is exclusief album. Wanneer er ook gewenst word dat wij de condoleance vastleggen rekenen wij een extra uurtarief van €120,00.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij hebben geen foto's geplaatst met beelden van mensen, dit om privacy redenen.

[vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1538394463355-cc068014-fee3-8″ include=”217,219,218,204,216,215,214,213,212,205,211,210,209,206,208,207,203,220″][/vc_column][/vc_row]