Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotografie is een verzamelnaam van diverse soorten fotografie. Portretfotografie, interieurfotografie en goede foto’s van bedrijfspanden (zie architectuurfotografie) kunnen hier allemaal onderdeel van zijn. Als fotograaf is het belangrijk je te verdiepen in de organisatie van de opdrachtgever zodat je tijdens een fotoshoot weet wat belangrijk is en waar de nadruk moet liggen. Het zo ideaal mogelijk vast leggen van mensen en locaties zodat een goede en realistische kijk wordt gecreëerd, alsook aandacht voor de briefing en hoe de opdrachtgever zich identificeert zijn belangrijke componenten voor een goede bedrijfsreportage.

Naast het fotograferen van diensten, producten en evenementen, fotograferen wij ook regelmatig personeel. Dit kan portretfotografie zijn van de directie maar ook van het gehele personeel, maar zeker ook foto’s van medewerkers die aan het werk zijn. Dit soort foto’s kunnen worden gebruikt voor marketing doeleinden.

Evenementenfotografie

Een evenement is een belevenis waar je maanden naartoe gewerkt hebt, maar wat uiteindelijk snel voorbij is. Met evenementenfotografie zorg je dat niet alleen jij, maar ook jouw bezoekers het evenement herbeleven.Tevens is het een krachtig middel om bezoekers enthousiast te maken om naar jouw unieke event te komen.

Op het juiste moment, op de juiste plek, met de juiste timing afdrukken. Het is iets wat niet zomaar gebeurt. Toch is het belangrijk juist met dit soort beelden te kunnen laten zien hoe dynamisch, actief en geweldig jouw evenement is! Als fotograaf zijn constant op zoek naar deze momenten en hebben wij veel ervaring in het zoeken naar, en uitlokken van prachtige dynamische beelden.

Bij evenementen is het programma over het algemeen goed geregeld. De fotograaf moet echter nog omgaan met het licht en de setting. Die is immers afgestemd op het publiek en niet op de fotograaf. De lichtomstandigheden zijn bijvoorbeeld vaak verre van ideaal voor fotografie. En daar ligt nu net de uitdaging voor ons, zonder dat wij het publiek of de performers in de weg lopen.
Bedrijfsfeest in Aalsmeer (Studio’s Aalsmeer )
Balletvoorstelling (Zaantheater)